Despre noi


Excelenta in medicina veterinara

Cabinetul Veterinar VET Labus este situat în Brasov, pe Str. Lanurilor nr. 16. Acesta ofera tratamente si ingrijire medicala veterinara de specialitate pentru animale mari și mici. Recenziile clienților despre cabinet ii recomanda si ii indeamna sa isi mentina aceste standarde inalte!

vet labus

VET Labus utilizează tehnologii avansate combinate cu cercetarea de ultimă oră pentru a oferi ingrijire optima pentru toate animalele. Toti medicii veterinari din acest cabinet au certificate autorizate pentru acest domeniu de activitate, au la activ mai multe cursuri in domeniu.

vet labus non stop

Ce este un specialist veterinar?

Un specialist veterinar este un medic veterinar care a efectuat o formare suplimentară într-un domeniu specific de medicină veterinară și a promovat un examen care evaluează cunoștințele și competențele în acest domeniu de specialitate. La VET Labus veti gasi o echipa tanara de profesionisti!

cabinet veterinar labus vet

Echipa noastra este orientata spre educarea clienților în modul de a păstra animalele de companie pe tot parcursul anului sănătosi, cu o bună nutriție și exerciții fizice. VET Labus sta in fruntea clasamentului pentru cele mai recente progrese în domeniul tehnologiei veterinare și mai presus de toate, își amintește ca toate animalele trebuie sa fie tratate cu grijă si iubitoare indiferent ca este vorba de o consultatie, o procedura sau o interventie chirurgicala.

TOP