Cabinet Veterinar Brasov


Avand un companion cu blana este cu mult mai mult decat un animal cu care iti imparti casa.
Este vorba despre prietenie, camaraderie, loialitate si iubire neconditionată. Este vorba despre a pune nevoile altei fiinte înainte de tine, deschizând inima și sufletul. VET Labus este un cabinet veterinar care intelege perfect acest lucru!

cabinet veterinar brasov

Este vorba despre comunicarea fără cuvinte, doar cu un miscat al capului, o zgârietură în spatele urechii, o fluturare a cozii sau un tors adanc.
Nimeni nu înțelege această legătură specială cu animalele de companie mai bine decât echipa acestui cabinet veterinar. De ce? Pentru că dincolo de toata educația și experiența noastră, fiecare dintre noi are propriul animal cu care impartasim viața noastră. De aceea, suntem capabili sa oferim un nivel ridicat de calitate pentru serviciile oferite clientilor nostri si pacientilor. Pentru că am stat unde stai tu acum. Noi am fost acolo.
Dacă ești nou în zonă, ai achizitionat un companion de companie pentru familia ta sau esti doar în căutarea unui medic veterinar cu experiență vă invităm să veniti și să ne încercati.

cabinet veterinar non stop

Am luat fiinta cu acest cabinet veterinar sub numele de VET Labus, oferind servicii medicale si de diagnosticare cuprinzatoare atat in cabinetul nostru de pe B-dul 15 Noiembrie 25 din Brasov, cat si in confortul casei tale daca este vorba de o urgenta, avand in dotare o Ambulanta Veterinara. Aici va oferim servicii medicale, stomatologice, diagnostic si chirurgicale cuprinzatoare. Adaugam faptul că suntem o echipă dedicată care este dispusa și capabila să ofere animalelor de companie o ingrijire de calitate pe o perioada lunga de timp.
Ce mai astepti? Dă-ne un apel pentru a programa prima intalnire cu animalul tau!

Ne puteti contacta in cursul zilei pentru programari la telefon: 0744 683 466, sau pentru urgente NON STOP la telefon: 0723 664 555

TOP